LAS CARNES

LAS CARNES DEL CASTILLO. The Speciality Of The Castle.
  • Pechuga de Pollo Marinada. The Breast Of Chicken.
  • Magret de Pato. Magret Of Duck.
  • Presa Ibérica. The Iberic Pork Prey Meat.
  • Solomillo Ibérico. The Iberic Pork Sirloin.
  • Solomillo de Canguro Australiano. Sirloin Of Australian Kangaroo.
  • Solomillo de Avestruz. The Ostrich Sirloin.
  • Solomillo de Buey. The Bull Sirloin
  • Solomillo de caballo. The horse Sirloin.
  • Solomillo de Novillo Argentino. The Argentine Young Bull Sirloin.
  • Pierna de Cordero. The Lamp Leg With Potatoes.

LAS CARNES EXÓTICAS

  • Solomillo de Antílope de la Argentina.
  • Solomillo de Bisonte Americano.
  • Solomillo de Cebra de la Sabana.
  • Solomillo de Reno de Laponia.
  • Solomillo de Kudu Africano.
  • Solomillo de Gacela del Desierto.
  • Cocodrilo del la Corte del Nilo.